ONE HUMAN SHOW

ONE HUMAN SHOW SIMONY BABČÁKOVÉ O DUŠEVNÍM ZDRAVÍ

 

Benefiční představení pro Dům tří přání

„Unikátní koktejl namíchaný z přednášky a stand – upu na téma duševní zdraví“

 11.9. 2024, 19:00 hodin, Kino 35, Francouzský institut, Štěpánská 35, Praha 1

 

Prodej vstupenek přes GoOut

ZDE

Benefiční One Human Show pro Dům tří přání je unikátní koktejl namíchaný z přednášky a stand-upu, který vás nejen pobaví, ale také i inspiruje. Rozesměje vás k slzám, ale zároveň vám nabídne hluboké postřehy a nové pohledy na běžné situace kolem nás. 

„One Human Show je esence toho nejlepšího, co umím. Protože já sama jsem fraktál, který do čtverce nenacpeš, ani tohle představení se nevejde do žádné škatulky. Je to mix divadelního představení, stand-upu a improvizace. Dotýkám se v něm témat, o kterých jsem přesvědčená, že je potřebujeme slyšet. Dávám do kontextu to, co je právě aktuální.“ 

Co to vůbec je duševní zdraví a jak se o něj starat? Péči o duši nás v dětství nikdo neučil. Bojíme se cítit, protože by nás to mohlo i bolet. Citlivost ale k životu nezbytně potřebujeme. Potřebujeme vědět, jak o duši pečovat a jak vyrovnávat vnější a vnitřní tlaky. A zvědomit si efektivní nástroje psychohygieny. Simona nás provede s nadhledem a prakticky.

Unikátní koncept One Human Show, se kterým se Simona představí 11.9. 2024 Kině 35 ve Francouzském institutu, bude ke zhlédnutí do konce roku 2024 jen jednou a to právě v tento den. 70 % výtěžku ze vstupného půjde na pomoc ohroženým dětem Domu tří přání.

Vstupenky

Nákupem vstupenky přispějete na ohrožené děti Domu tří přání.  70 % výtěžku z benefičního představení bude věnováno na rozvoj a zkvalitnění přímé péče pro dětské klienty, jejichž počet rok od roku narůstá.

Součástí každé vstupenky je i pozvání na drobné občerstvení u číše vína po skončení představení.

 

Kategorie GOLD  – 1. – 3. řada  v hodnotě 890 Kč

Kategorie SILVER – 4. – 14. řada  v hodnotě 690 Kč

 

Prodej vstupenek přes GoOut ZDE:

 

 

 

 

 

 

Platba na místě v den konání není možná.

Více informací o partnerství na akci: 602 503 210  nebo [email protected]

Simona Babčáková, ambasadorka Domu tří přání

Hrála na předních českých divadelních scénách. Přes 20 let působí v pražském Dejvickém divadle. Do podvědomí diváků se dostala působením v seriálech (Comeback, Čtvrtá hvězda, Neviditelní, Zkáza Dejvického divadla, Ohnivé kuře…) a ve filmech (Zoufalci, Největší z Čechů, U mě dobrý, Nestyda, Díra u Hanušovic, Vybíjená, Přání k narozeninám…). Už 15 let je oddaná freestylové improvizaci a založila improvizační skupinu NO A!  

Věnuje se také moderování, a to od benefičních akcí pro neziskové organizace přes firemní večírky a plesy až po konference. 30 let se zabývá psychologií a osobnostním růstem. 

www.babcakova.cz 

200

hostů

1

Simona

2

hodiny zábavy

Dům tří přání © 2017. Zapsaný ústav vedený u Městského soudu v Praze, spisová značka U 426.